20.12. – 21.12.2024  

ÚSTŘICE, SLÁVKY A ŠNECI

Nechte se zlákat výběrem čerstvých mořských plodů a tradičních francouzských šneků. Kromě víkendových specialit si můžete vybrat také z naší stálé nabídky.

Rezervace na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz

Těšíme se na vás!

Číst více
7.2.2025  18:00

FÚZE CHUTÍ III S ONDŘEJEM HUTNÍKEM

Skvělá zpráva! Fúze chutí III už v únoru 2025. Spojení francouzské, asijské a české gastronomie v podání Romana Dolejše a Ondřeje Hutníka již potřetí v naší restauraci.

Kdo je Ondřej Hutník?

Ondra začal svoji kuchařskou cestu ve Skotsku, kde získal zkušenosti v různých hotelech. Po návratu domů jeho kroky vedly do restaurace Maze, kterou v Praze otevřel šéfkuchař Gordon Ramsay. Jeho další štace byly například Čestr, Mandarin Oriental v Praze nebo prestižní Geranium v Kodani, který drží tři michelinské hvězdy. Svou lásku k asijské kuchyni si vybudoval během michelinské stáže v Šanghaji. Procestoval Hongkong, Tchaj-pej a působil také v asijské restauraci Sia v Praze. Můžete ho také znát z pořadu Souboj na talíři.

Sledujte naše sociální sítě nebo odebírejte náš newsletter, aby vám něco neuniklo.

REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz

Těšíme se na vás!

Číst více
2025  

FRANCOUZSKÉ SPECIALITY S DOMINIKEM UNČOVSKÝM

Vítěz prestižní soutěže nejlepších kuchařů Bocuse d´Or přijede k nám do Chapelle! Společně vás s naším šéfkuchařem Romanem Dolejšem provedou specialitami francouzské kuchyně.

Podrobnosti a přesný datum akce připravujeme.

Číst více
14.12. – 15.12.2024  Po celý den

VÁNOČNÍ SPECIALITY PODLE MAGDALENY DOBROMILY RETTIGOVÉ

Nahlédněte s námi do historických receptů přímo z první české kuchařky a objevte kouzlo vánočního stolování našich předků.

K víkendové nabídce nabízíme také stálé menu.

Rezervace na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz

Těšíme se na vás!

Číst více
6.12. – 8.12.2024  Po celý den

KLASIKA ČESKÉ KUCHYNĚ

Česká kuchyně má své kouzlo, které si předáváme z generace na generaci. Přijďte společně s námi objevit taje tradičních receptů v moderním pojetí.

K víkendové nabídce nabízíme také stálé menu.

Rezervace na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz

Těšíme se na vás!

Číst více
18.11.2024  

NOVÉ STÁLÉ MENU

Od 18.11.2024 máme nové stálé menu.

Nechybí steaky, burgery, ryby, ale i klasiky, skvělé předkrmy a dezerty. Přijďte se přesvědčit, budeme se na vás těšit!

Pro více informací sledujte naše sociální sítě, ať vám neunikne žádná novinka - Facebook, Instagram

REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz

Číst více
22.11.2024  18:00

ITALSKÁ DEGUSTACE S JIŘÍM MARKUZZIM

Přijměte naše pozvání na jedinečnou řízenou degustaci pod taktovkou someliéra Jiřího Markuzziho, který se specializuje na italská vína díky spolupráci s předními italskými vinaři. Jeho vína a vyprávění doplní naše skvělé pětichodové degustační menu.

REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz

Těšíme se na vás!

Číst více
21.11.2024  Po celý den

VÍTÁNÍ BEAUJOLAIS

Třetí čtvrtek v listopadu patří Beaujolais Nouveau. Přivítejte s námi první víno nové sklizně doplněné o tradiční pochoutky.

Rezervace na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz

Těšíme se na vás!

Číst více
9.11. – 11.11.2024  Po celý den

SVATOMARTINSKÉ MENU

Již tradičně pro vás připravujeme svatomartinské menu.

Najdete v něm poctivý husí kaldoun, křupavou husu a na závěr buchtičky s vanilkovou espumou a jablkovým chutney. Vše do vyprodání zásob, nezapomeňte si tedy včas zarezervovat svůj stůl.

VÍNA: Müller Thurgau, Zweigeltrebe Rosé, Modrý Portugal - 0,15 l 80,- Kč / 0,75 l 360,- Kč

⚠️ Důležité upozornění ⚠️

O svatomartinském víkendu (sobota - pondělí) se můžete těšit výhradně na naše speciální svatomartinské menu. Pro naše malé hosty bude k dispozici dětské menu. Běžný jídelní lístek a polední menu v těchto dnech nepodáváme. Děkujeme za pochopení.

REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz

Těšíme se na vás!

Číst více
4.11. – 8.11.2024  

ZABIJAČKOVÉ HODY TROCHU JINAK

Místo tradičního poledního menu vás zveme na pravou českou zabijačku. Přijďte si pochutnat na domácích jitrnicích, jelitech, játrovce či zabijačkové polévce.

Platí do vyprodání zásob.

Těšíme se na vás!

Číst více
2.11. – 3.11.2024  Po celý den

VŮNĚ STŘEDOMOŘÍ

Milovníci masa, těstovin a mořských plodů, toto je víkendová akce věnovaná vám. Nabídka platí do vyprodání zásob.

REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz

Těšíme se na vás!

Číst více
26.10. – 28.10.2024  Po celý den

ŘÍZKOVÝ VÍKEND

Víkend plný lahodných řízků je tady!

Na tento prodloužený víkend jsme si pro vás připravili speciální akci. V hlavní roli řízek z maletické roštěné ovoněný černým česnekem. Sekundovat budou řízky kuřecí, vepřové a také mleté. Příloha dle vlastního výběru.

REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz

Těšíme se na vás!

Číst více
18.10.2024  18:00

FÚZE CHUTÍ II S ONDŘEJEM HUTNÍKEM

Máme pro vás skvělou zprávu. To, na co jste čekali, je tady! Spojení francouzské, asijské a české gastronomie v podání Romana Dolejše a Ondřeje Hutníka opět v naší restauraci.

Po první, velice vydařené akci, přinášíme druhou ve stejném duchu. Fúze chutí II proběhne 18. října. Pro ty z vás, kteří se neúčastnili únorové akce, představujeme šéfkuchaře Ondřeje Hutníka, který k nám zavítá z restaurace Dvůr perlová voda. Společně s naším šéfkuchařem Romanem si pro vás připravili speciální šestichodové menu v chutích francouzské, asijské a české gastronomie.

Kdo je Ondřej Hutník?

Ondra začal svoji kuchařskou cestu ve Skotsku, kde získal zkušenosti v různých hotelech. Po návratu domů jeho kroky vedly do restaurace Maze, kterou v Praze otevřel šéfkuchař Gordon Ramsay. Jeho další štace byly například Čestr, Mandarin Oriental v Praze nebo prestižní Geranium v Kodani, který drží tři michelinské hvězdy. Svou lásku k asijské kuchyni si vybudoval během michelinské stáže v Šanghaji. Procestoval Hongkong, Tchaj-pej a působil také v asijské restauraci Sia v Praze. Můžete ho také znát z pořadu Souboj na talíři.

Sledujte naše sociální sítě nebo odebírejte náš newsletter, aby vám něco neuniklo.

REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz

Těšíme se na vás!

Číst více
16.9. – 22.9.2024  

CZECH MUSSEL WEEK 2024

6. ročník festivalu mušlí opět v naší restauraci!

Milujete mušle? Pak pro vás máme skvělou zprávu. Od 16. do 22. září u nás můžete ochutnat lahodné mušle ve třech různých variantách. A to není vše! Máme pro vás voucher 1+1 zdarma.

Jak na to? Je to jednoduché:

  1. Navštivte stránku www.czechmusselweek.cz.
  2. Vyberte si naši restauraci.
  3. Proveďte rezervaci.
  4. Po potvrzení rezervace si stáhněte voucher.

Pak už vám nic nebrání v tom, abyste si vychutnali pravou chuť moře.

Máte svůj voucher? Není čas, ztrácet čas.

Už se na vás těšíme a přejeme dobrou chuť!

Číst více
8.8.2024  12:00

SURF AND TURF

Tento čtvrtek ve znamení SURF AND TURF!

Surf’n’turf, tedy kombinace masa a mořských plodů, je oblíbená v Asii i Americe, u nás se s ní ale moc často nepotkáte. Právě proto si pro vás náš šéfkuchař Roman Dolejš připravil skvělé spojení hovězího masa ve třech variantách - slávky, treska, krevety.

Přijďte a ochutnejte to nejlepší z moře a souše na jednom talíři.

Od 12:00 do vyprodání zásob.

Těšíme se na vás!

Číst více
1.8.2024  12:00

ITÁLIE NA TALÍŘI

Naši kuchaři si pro vás připravili letní italské speciality z těch nejlepších surovin.

V kombinaci s Proseccem, Aperolem nebo našimi limonádami se budete cítit jako v Itálii.

Od 12:00 do vyprodání zásob.

Přijďte ochutnat, těšíme se na vás!

Číst více
11.7. – 25.7.2024  12:00

RYBÍ ČTVRTKY

Každý čtvrtek po celý den pro vás připravíme nabídku z čerstvých ryb na grilu.

11.7. / 18.7. / 25.7.

Těšíme se na vás!

Číst více
4.7.2024  12:00

BARBECUE V CHAPELLE

Můžete se těšit na pořádnou letní grilovačku.

Letní grilovačka jak má být.

Grilování různých druhů mas přímo z Maletické farmy – šťavnaté steaky, žebra a další speciality, které potěší vaše chuťové pohárky.

Na čepu Kamenice 11° – osvěžující pivo, které dokonale doplní naše grilované lahůdky.

Skvělá vína – výběr z těch nejlepších vín, která zpříjemní váš večer.

Perfektní letní nálada – přátelská atmosféra a pohodové prostředí.

REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz

Těšíme se na vás!

Číst více
23.6.2024  12:00

AMERICAN GRILL PARTY

Amerika jak se patří. Připravte se na nezapomenutelný den plný hudby, skvělého jídla a lahodného piva!

Těšit se můžete na živou hudbu v podání rodilého zpěváka z USA - Kena Reiniga, který vás vezme na cestu po klasických i moderních country hitech.

Grilovačku v americkém stylu, kde na vás čekají všechny vaše oblíbené dobroty:

  • Šťavnatá žebra
  • Skvělé burgery
  • Pikantní klobásy
  • Perfektně ugrilované steaky

American Pale Ale - osvěžující svrchně kvašené pivo s výraznou chmelovou chutí, ideální k naší grilovačce.

Přijďte s přáteli a rodinou, užijte si skvělou atmosféru, výborné jídlo a pití.

Vstup zdarma.

REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz

Těšíme se na vás!

Číst více
1.6.2024  12:00–18:00

3. ROČNÍK DRINK PINK ANEB DEN V RŮŽOVÉM

Největší degustace růžových vín, sektů a frizzante v České republice spojená s grilováním ryb a hovězího masa z Maletické farmy.

Vstupné pro jednu osobu 1 199 Kč

Vstupenky: https://www.kralvin.cz/ruzovy-pisek

V ceně vstupného:
- neomezená degustace vín
- neomezená konzumace grilovaných pokrmů
- přírodní pramenitá voda Šumavský pramen
- soutěž o nejrůžovější pár
- skleničku vám zapůjčíme za zálohu 100 Kč
- e-katalog online aplikace pro vaše chytré telefony obsahující katalog vín.

Během odpoledne Vás čeká pultová degustace rosé a frizzante.

Těšit se můžete výhradně na špičková růžová a perlivá vína z Moravy a Čech. K ochutnání budou připravena všechna vína přihlášená do jediné specializované soutěže růžových a perlivých vín u nás JAROVÍN - 21. ročník. 

Akce se bude konat za každého počasí a bude připraven i dětský koutek.

Grilování:
Neomezená konzumace grilovaných specialit připravených šéfkuchařem Romanem Dolejšem a jeho týmem. 

Růžové oblečení:
Přijďte v růžovém oblečení, nebo třeba s růžovou hlavou! Budete se skvěle vyjímat na fotografiích z akce. 

Soutěž o nejrůžovější pár:
I letos si s námi můžete zasoutěžit o rosé frizzante z Vinařství Vajbar. 

Číst více
1.5.2024  18:00

První máj v Chapelle

Láska prochází žaludkem, a proto jsme si pro vás připravili speciální zamilované tříchodové menu. A to není vše, máme pro vás ještě jednu novinku... Máte se na co se těšit.

REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz

Těšíme se na vás!

Číst více
26.2. – 30.4.2024  

BURGER MENU

Milovníci BURGERŮ pozor.

Od 26.2.2024 se můžete těšit na speciální nabídku skvělých burgerů z čerstvého hovězího masa z naší biofarmy - Maletická farma.

K obědu nebo večeři? Volba je na vás. Burgery budeme připravovat po celý den. Tak co, už se nemůžete dočkat?

Těšíme se na vás!

Číst více
18.4.2024  18:00

MALETICKÉ SPECIALITY

Netradiční a zapomenuté recepty z hovězích mas.

Připravili jsme si pro vás ve spolupráci s Maletickou farmou speciální pětichodové menu zaměřené na hovězí a telecí maso, doplněné o skvělé víno či kamenické pivo.

REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz

Těšíme se na vás!

Číst více
29.3. – 31.3.2024  

VELIKONOČNÍ MENU

Jako tradičně pro vás připravujeme speciality spojené s velikonočními svátky.

Velikonoce jsou za dveřmi, a proto jsme si pro vás připravili speciální velikonoční menu, na kterém si můžete pochutnat od 29.3. do 31.3. Užijte si s námi svátky jara a ochutnejte naše netradiční jídla.

REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz

Těšíme se na vás!

Číst více
7.3.2024  18:30

DEGUSTACE S VÍTĚZI VINAŘSTVÍ ROKU

3 vinařství, 3 someliéři, 3 vítězové. Degustace s vítězi 14. ročníku prestižní vinařské soutěže VINAŘSTVÍ ROKU 2023 A UMĚNÍ VÍNA.

Akce je již plně obsazena.

Připravili jsme si pro vás speciální pětichodové degustační menu, ke kterému budou párována vína vítězných vinařství ze soutěže Vinařství roku: vinařství Válka, Thaya a Štěpán Maňák. Každý vinař připravil k jídlu dle svého nejlepšího přesvědčení jedno víno. 

V ceně vstupenky je pětichodové menu s víny i welcome drinkem.               Vstupenky zde: https://www.umenivina.cz/degustace-uv-parovani-jidla-a-vina-v-pisku/

A abyste si zážitek opravdu užili, máme pro vás 10% slevu na ubytování v našem hotelu, kterou získáte po objednání vstupenky. 

Těšíme se na Vás!

Číst více
14.2.2024  18:00

SVATÝ VALENTÝN V CHAPELLE

Netřeba slov. Snad jen, že láska prochází žaludkem a nejlepší dárek je ten, který se dá sníst. Proto jsme si pro vás připravili speciální valentýnské menu pro zamilované.

Akce je již plně obsazena.

Cena valentýnského menu je 899 Kč

REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz

Těšíme se na vás!

Číst více
1.2.2024  18:00

FÚZE CHUTÍ

Spojení asijské, francouzské a české gastronomie v podání Romana Dolejše a Ondřeje Hutníka.

Akce je již plně obsazena.

Akce s názvem Fúze chutí se nezadržitelně blíží, a tak vám chceme představit šéfkuchaře Ondřeje Hutníka, který k nám 1.2.2024 zavítá z restaurace Dvůr perlová voda. Společně s naším šéfkuchařem Romanem si pro vás připravili speciální menu v chutích asijské, francouzské a české gastronomie.

Ondra začal svoji kuchařskou cestu ve Skotsku, kde získal zkušenosti v různých hotelech. Po návratu domů jeho kroky vedly do restaurace Maze, kterou v Praze otevřel šéfkuchař Gordon Ramsay. Jeho další štace byly například Čestr, Mandarin Oriental v Praze nebo prestižní Geranium v Kodani, který drží tři michelinské hvězdy. Svou lásku k asijské kuchyni si vybudoval během michelinské stáže v Šanghaji. Procestoval Hongkong, Tchaj-pej a působil také v asijské restauraci Sia v Praze. Diváci ho můžou znát také z pořadu Souboj na talíři.

To je stručný výčet Ondrových zkušeností a jeho životní cesty, která je více než zajímavá. Pokud se chcete s tímto sympaťákem setkat a něco nového ochutnat, neváhejte a rezervujte si svůj stůl ještě dnes. Máte se na co těšit!

Pokud jste z daleka, máme pro vás 10% slevu na ubytování v našem hotelu. Sleva platí pouze na přímou rezervaci.

REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz

Těšíme se na vás!

Číst více
18.1.2024  18:00

DEGUSTACE S VŮNÍ ITÁLIE

Přijměte naše pozvání na jedinečnou řízenou degustaci pod taktovkou someliéra Jiřího Markuzziho, který se specializuje na italská vína díky spolupráci s předními italskými vinaři. Jeho vína a vyprávění doplní pětichodové degustační menu od našeho šéfkuchaře Romana Dolejše. Těšíte se? My ANO!

Akce je již plně obsazena.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je Jiri-MArkuzzi-18.1.2024-1.png.

REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz

Těšíme se na vás!

Číst více
23.12.2023  

VÁNOČNÍ ŠNECI

Věděli jste, že šneci jsou tradiční vánoční pochoutkou? Už v klasické Domácí kuchařce Magdaleny Dobromily Rettigové najdeme několik receptů pro přípravu této speciality, přijďte se přesvědčit.

Kromě zapečených šneků budete mít možnost ochutnat výbornou rybí polévku, kterou vám zabalíme i s sebou. Dále se můžete těšit na svařák, punč a mnoho dalšího.

Číst více
7.12.2023  18:00

DEGUSTAČNÍ VEČER S KRÁLEM VÍN

Degustační večer plný nejlepších českých vín, která budou párována k jednotlivým pokrmům pouze pro tuto akci. Večerem vás provede vinařský a gastronomický publicista Branko Černý. Celkem 15 vín budete mít možnost si na místě i zakoupit.

Sekaný tataráček obalený v brambůrkách s uzenou paprikou

Osso buco se šalotkovou kaší a citronovou gremolatou

Sumec v cuketě s brokolicovou pěnou a omáčkou z podmáslí

Žemlovka s tvarohem a jablky

Cena degustačního menu 1 499,- Kč

REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz

Těšíme se na vás!

Číst více
10.11.2023–12.11.2023  11:00

SVATOMARTINSKÉ MENU

Přijďte si k nám vychutnat tradiční menu v nevšední úpravě doplněné skvělým vínem.

V hlavních rolích kaldoun, husa a trhanec (do vyprodání zásob). Nezapomeňte si tedy včas rezervovat svůj stůl.

Husí kaldoun s nudlemi 129,- Kč

Konfitované husí stehno, pečené zelí se sušenými švestkami, bramborové šišky obalené v restované cibulce 469,- Kč

Císařský trhanec s jablky a creme anglaise 149,- Kč

Cena svatomartinského menu 669,- Kč

Těšíme se na vás!

Číst více
25.10.–09.11.2023  

RESTAURANT WEEK

JÍDLO FRČÍ!

Naše restaurace bude součástí prestižního festivalu Restaurant Week Česko, který proběhne od 25.10. do 9.11.2023.

Těšit se můžete na speciální menu o třech chodech za festivalovou cenu 790 Kč. K tomu koktejl Martini Fiero & Kinley Tonic Water (18+) jako dárek. Stačí si vybrat menu, naší restauraci na https://restaurant-week.cz/ a zarezervovat si svůj stůl. Takhle jednoduché to je.

Těšíme se na vaší návštěvu!

Číst více
25.9. – 1.10. 2023  

CZECH MUSSEL WEEK 2023 v Chapelle

Naše restaurace bude součástí 5. ročníku mušlového festivalu!

Milujete mušle? Tak jste na správné adrese. Od 25.9. do 1.10. si u nás můžete dát 400g mušlí za 599 Kč. Ale pozor! Máme pro vás voucher 1+1 porce zdarma. Stačí si vybrat naší restauraci na www.czechmusselweek.cz, udělat rezervaci a po jejím potvrzení si stáhnout voucher. Pak už si jen stačí užít chuť moře.

Číst více
27. 9. 2023  18:00

Maletické specialty

Degustační menu Romana Dolejše

27.9. od 18:00 proběhne v naší restauraci degustační večer zaměřený na hovězí a telecí maso z naší biofarmy Maletice. Těšit se můžete na skvělé pětichodové menu, k tomu doporučujeme naše skvělé víno či kamenické pivo. Nezní to fantasticky?

Svůj stůl si můžete zarezervovat na telefonním čísle +420 606 040 045 nebo na e-mail restaurant@chapelle.cz

Degustační menu najdete na našem Facebooku a Instagramu.

Těšíme se na vás!

Číst více
10.6.2023  13:00

2. ročník drink pink aneb den v růžovém

10.6. pro váš připravujeme další ročník akce drink pink - degustace sektů, růžových vín a frizzante, porcování celého tuňáka a grilování různých druhů mas. Rezervovat stůl můžete telefonicky na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz

Číst více
1.5.2023  11:00 – 20:00

První máj v Chapelle

Není žádným tajemstvím, že láska opravdu prochází žaludkem, a proto pro vás připravujeme speciality plné barev lásky

Sklenka růžového prosecca 90,- Kč

Hovězí carpaccio s limetkovou emulzí 180,- Kč

Vepřové drumsticks s třešňovou omáčkou a pak choi 320,- Kč

Pavlova s třešňovou šlehačkou 99,- Kč

CELÉ MENU 599,- Kč

Číst více
14.4.–30.4.2023  

Rybí pátky

Každý pátek pro vás připravujeme specialitu s čerstvou rybou.

14.4. - Pražma královská, tabouleh

28.4. - Mořský ďas s hořčičnou kaší

Číst více
26.4. + 28.4. 2023  11:00

Proslavené sandwiche

Přijďte k nám ochutnat sandwiche z celého světa.

Philly Cheesesteak

Bageta s kachním prsem, sriracha majonézou, kedlubnou, koriandrem a restovanou cibulkou

Hot dog s trhaným maletickým hovězím masem, zauzenou majonézou, nakládanou cibulkou, zeleninou a cheddarem


Číst více
7.4. – 8.4.2023  

Velký pátek a Bílá sobota v Chapelle

Jako tradičně pro vás připravujeme speciality spojené s velikonočními svátky.

Číst více
9.3.–27.4.2023  

Maletické čtvrtky – ukázky nevšedních úprav hovězího masa

Čtvrtky u nás jsou nově ve znamení hovězího masa v nevšedních či zapomenutých úpravách.

Přesné termíny budou upřesněny.

Číst více
30.3.2023  18:00

Degustační večer aneb Vítání jara s Králem vín

Degustační večer plný skvělého jídla s možností párování vín, která vám doporučí vinařský a gastronomický publicista Branko Černý. Rezervovat stůl je možné telefonicky na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz

Číst více
14.2.2023  17:00

SVATÝ VALENTÝN V CHAPELLE

Láska prý prochází žaludkem, a proto jsme si 14.2. na svatého Valentýna připravili slavnostní menu pro zamilované.

Číst více
19.1.2023  18:00

DEGUSTACE S CHUTÍ A VŮNÍ ITÁLIE

První degustací tohoto roku nás provede přední sommeliér Jiří Markuzzi, který svá vína doplní o vyprávění z prosluněných vinic italských regionů. Cena za osobu 2.499 Kč.

Číst více
31.12.2023  19:00

SILVESTR V CHAPELLE

Oslavte s námi příchod nového roku.

Rádi bychom vás pozvali na nezapomenutelný silvestrovský večer plný chutí a oslav v naší útulné restauraci. Jste z daleka? Nevadí, máme řešení - ubytování v našem hotelu s 15% slevou. K tomu welcome drink zdarma?

Vitello tonato s praženými kapary a grissiny

Mušle svatého Jakuba se zauzeným květákem a perníkem

Butter fish, vanilková kaše s jarní cibulkou

Rump steak s wasabi kaší a čočkou beluga

Sněhová sušenka se šlehaným mascarpone a jahodovým coulis

CENA SILVESTROVSKÉHO MENU 2 499,- Kč

Minimální počet je 20 hostů.

REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz

Těšíme se na skvělý večer!

Číst více
24.12.2022  11:00

VÁNOCE V CHAPELLE

Připravujeme pro vás vánoční menu plné tradičních i netradičních vánočních pokrmů.

27.11. – 23.12.2022  11:00

ADVENTNÍ SPECIALITY V CHAPELLE

Začátek adventu bude ve znamení tradičních specialit.

8.12.2022  19:00

TURNÉ KRÁLE VÍN – SNOUBENÍ POKRMŮ S NEJLEPŠÍMI VÍNY ČESKÉ REPUBLIKY

Řízená degustace 15 nejlepších vín z celé České republiky doplněné o naše degustační menu.

Máme tu čest představit vám v našem restaurantu 15 výherců prestižní soutěže Krále vín o nejlepší víno. A to bychom nebyli my, kdybychom k těm top vínům z celé České republiky nepřidali top degustační menu.

Číst více
27.10.2022  18:00

Hovězí speciality v Chapelle

27.10. v 18:00 vám nabídneme šesetichodové menu obsahující jen ty nejlahodnější kousky hovězího masa a jednu sladkou tečku! Rezervujte si svá místa na +420 606 040 045 nebo restaurant@chapelle.cz

Číst více
15.9.2022  19:00

SEVERSKÉ SPECIALITY V CHAPELLE

Fine dining s Ondřejem Landou a jeho netradičními úpravami

Vícechodové degustační menu zaměřené na netradiční úpravy vám uvaří šéfkuchař Ondřej Landa, vítěz Kuchaře roku 2011 a finalista nejprestižnější kuchařské soutěže Bocus d´Or. Nezapomeňte si včas rezervovat svá místa!

Číst více
7.8.2022  14:00

Grilování s Václavem Koptou

Přijďte si k nám posedět a užít si dobrého jídla! K poslechu vám zahraje Václav Kopta společně s naším kuchařem Ctiborem Ješinou alias DUO DEFIBRILÁTOR. 🙂

Číst více
19.6.2022  12:00–18:00

DRINK PINK ANEB RESTAURANT CHAPELLE V RŮŽOVÉM

Největší degustace růžových vín, sektů a frizzante v České republice! Grilování ryb a hovězího masa z Maletické farmy, neomezená degustace vín, frizzante a sektů! Vstupenky k zakoupení v Restaurantu Chapelle.

Číst více
  

Degustace australských vín

Dovolte nám pozvat vás na další z našich jedinečných degustací svého druhu, tentokrát ve společnosti australských vín, které nám představí Michael Fischer, exportní ředitel vinařství Calabria Family Wines.

Číst více
  

Malá Brazílie v Chapelle

Ochutnejte úpravu stařeného masa na 10 různých způsobů

Hovězí maso zraje za sucha až několik týdnů ve speciálních chladících boxech v určených podmínkách při stálé teplotě. Takto připravené, tzv. "stařené" maso se stává křehčím, měkčím a získává zcela vyjímečnou chuť! Přijďte ochutnat!

Číst více