VARIACE TATARÁKŮ
Vaše oblíbené tradiční i netradiční tataráky opět v akci. Který si dáte?

Podáváme s pečivem.
Vybrat si samozřejmě můžete i z našeho stálého menu.
Rezervace na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!
Číst víceCHŘESTOVÉ MENU
Máme pro vás skvělou zprávu – sezona chřestu se blíží a naše kuchyně se na tuto delikatesu pečlivě připravuje!

A pokud máte chuť na něco jiného, naše stálé menu je vám k dispozici.
Rezervace na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!
Číst víceVELIKONOČNÍ MENU
Jako tradičně pro vás připravujeme speciality spojené s velikonočními svátky. Těšit se můžete na polévku z medvědího česneku a špenátu, tradiční nádivku s kopřivou, jehněčí maso, králíka s brusinkami či na pečený mazanec s vanilkovou zmrzlinou.

Vybrat si samozřejmě můžete i z našeho stálého menu.
Rezervace na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!
Číst víceMALETICKÉ SPECIALITY
Připravujeme pro vás ve spolupráci s Maletickou farmou gurmánský zážitek plný hovězích a telecích specialit.
Podrobnosti již brzy.
Číst víceBUBLINKY FEST 2025
Zveme vás na pultovou degustaci nejlepších Frizzante, Pet-Nat a růžových vín České republiky.
Ochutnáte osvěžující frizzante, která okouzlí jemnými bublinkami, rosé, která zaujmou svou svěží ovocnou chutí a Pet-nat – naturální bublinky, vyrobené primárním kvašením hroznového moštu. Všechna vína prošla hodnocením soutěže JAROVÍN. Díky tomu Vám nabídneme to nejlepší, co česká a moravská vinařství vyrobila.
Vstupné pro jednu osobu 499 Kč, pro členy KRÁL VÍN České republiky 390 Kč. Vstupenky najdete zde: https://www.kralvin.cz/ruzovy-pisek
V ceně vstupného: neomezená degustace vín, různé druhy kanapek, e-Katalog a přírodní pramenitá voda Šumavský pramen.
Soutěž o nejrůžovější pár. I letos si s námi můžete zasoutěžit o rosé frizzante z Vinařství Vajbar.
Přijďte společně s námi objevit nová vína.
Těšíme se na vás!
Číst více5 • 4 • 1
5 chodů, 4 šéfkuchaři a 1 someliér. Gurmánský zážitek, na který jen tak nezapomenete.
Srdečně vás zveme na jedinečný gastronomický večer v Restaurant Chapelle v Písku, kde se 20. září 2025 spojí síly čtyř výjimečných šéfkuchařů. Každý z nich připraví jeden ze skvostných chodů degustačního menu, které doprovodí pečlivě vybraná vína od renomovaného someliéra Jiřího Markuzziho.
Tomáš Černý - charismatický šéfkuchař a spoluzakladatel pražské restaurace Dejvická 34, která nedávno získala tři čepice v prestižním průvodci Gault & Millau. Svou cestu začal v hotelu Ambassador, aby později získával zkušenosti pod vedením Vita Mollicy v michelinské restauraci Allegro hotelu Four Seasons. Sedm let vedl kuchyni v La Finestra in Cucina, kterou pozvedl mezi nejuznávanější italské restaurace v Praze. Své umění zdokonaloval na stážích v italském Il Piastrino a rakouském Landhaus Bacher, a spolupracoval s michelinskými šéfkuchaři jako Stefano Ciotti, Lucco Pompili či Moreno Cedroni. Kromě vaření se věnuje i vzdělávání dalších kuchařů a své nadšení pro gastronomii předává v kulinářských kurzech.
Petr Kunc - uznávaný šéfkuchař restaurace Salabka, který své mistrovství piloval po boku hvězdných kuchařů ve Spojeném království. Pracoval s osobnostmi jako Albert Roux, Tom Aikens či Giorgio Locatelli. Sedm let působil v Londýně, kde jako součást VIP cateringové společnosti Rhubarb připravoval pokrmy pro ty nejnáročnější klienty - od královské rodiny v Buckingham Palace, přes Wimbledon až po Olympijské hry 2012. Od roku 2013 své umění předvádí v Praze, kde po působení v restauracích V Zátiší a SOHO zakotvil v roce 2016 v Salabce. Zde se svým týmem vytváří současnou kuchyni, která je právem považována za skrytý klenot pražské Troji. Taktéž obdržel ocenění Gault & Millau - dvě čepice.
Dominik Unčovský - vítěz národního kola Bocuse d'Or 2023, jehož kulinářská cesta začala v Pražském kulinářském institutu, kde asistoval při tvorbě kuchařských knih Romana Vaňka a Zdeňka Pohlreicha. Jeho profesní dráha vedla přes prestižní podniky jako La Finestra in Cucina, Sansho a Mánes. Zkušenosti sbíral také v kuchyních horských hotelů v Alpách a Jeseníkách a na měsíční stáži v Indii. Jeho talent a inovativní přístup ke gastronomii mu vynesly nejen vítězství v prestižní soutěži Bocuse d'Or 2023, ale také pozici ambasadora Makro akademie.
Roman Dolejš - domácí šéfkuchař Restaurant Chapelle, jehož kulinářská cesta začala v italské kuchyni, ale jeho srdce si získala rozmanitost francouzské gastronomie. Po absolvování hotelové školy gastronomické získával zkušenosti v italských restauracích. Zlomový moment přišel v roce 1999 během stáže v Lyonu, po níž působil jako zástupce šéfkuchaře v restauraci La Perle De Prague. Díky tomu absolvoval řadu stáží v michelinských restauracích, které formovaly jeho kulinářský rukopis. Po sérii úspěšných angažmá v prestižních podnicích zakotvil v roce 2020 v Restaurant Chapelle. Jeho talent a preciznost byly oceněny čepicí v prestižním průvodci Gault & Millau.
O dokonalý soulad pokrmů s vínem se postará Jiří Markuzzi, renomovaný someliér s více než 25letou zkušeností v oboru. Své znalosti zdokonaloval na stážích v prestižních vinařských oblastech jako Toskánsko, Piemont, Bordeaux a Švýcarsko. Již 13 let se věnuje dovozu a distribuci italských vín do České republiky a před 7 lety založil úspěšnou společnost VINO MARKUZZI. Jeho expertíza a zkušenosti z gastro-someliérských večerů, kde spolupracoval s předními šéfkuchaři, zaručují dokonalé snoubení vín s každým chodem večera.
Více informací již brzy.
Rezervace na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Už se nemůžeme dočkat!
Číst víceCZECH MUSSEL WEEK 2025
Máme skvělou zprávu! 7. ročník Czech Mussel Weeku opět v naší restauraci.
Příliv chutí se blíží. Od 15. do 21. září 2025 vám naservírujeme tři jedinečné variace mušlí. A s naším voucherem 1+1 zdarma si tento gurmánský zážitek užijete dvakrát více.
Stačí čtyři jednoduché kroky:
- www.czechmusselweek.cz
- Výběr naší restaurace (seznam zapojených restaurací bude zveřejněn během léta 2025)
- Online rezervace
- Stažení voucheru
Pravá chuť moře na vás čeká.
Těšíme se na vás.
Číst víceKOUZLO BRAMBOR
Brambory tak, jak je neznáte! Pečené, smažené, grilované i v nečekaných kombinacích. Přijďte ochutnat a zjistit, co všechno tato skromná surovina dokáže.

A pokud máte chuť na něco jiného, naše stálé menu je vám k dispozici.
Rezervace na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!
Číst vícePERLY MOŘE
Nechte se svést chutí moře. Vychutnejte si s námi ty nejčerstvější mořské plody v podobě šťavnatých slávek, delikátních kalamárů, krevet či mušlí sv. Jakuba.

Vybrat si samozřejmě můžete i z našeho stálého menu.
Rezervace na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!
Číst víceKŘUPAVÝ VÍKEND
Vydejte se s námi na křupavou cestu kolem světa! Představíme vám ty nejlepší smažené speciality z různých koutů planety.

Vybrat si samozřejmě můžete i z našeho stálého menu.
Rezervace na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!
Číst víceMASOPUSTNÍ HODY
Oslavte s námi masopust tak, jak se sluší a patří! Čekají na vás všechny klasické zabijačkové speciality - od prdelačky až po jelítka. Dopřejte si pravou jihočeskou hostinu s řemeslně připravenými pochoutkami, naším kváskovým chlebem a domácí hořčicí.

Vybrat si samozřejmě můžete i z našeho stálého menu.
Rezervace na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!
Číst víceITALSKÝ VÍKEND
Víkend plný italských specialit - vitello tonnato, neapolská pizza, lasagne Bolognese, telecí saltimbocca a na závěr tradiční italské tiramisu. Zkrátka Itálie na talíři.

Vybrat si samozřejmě můžete i z našeho stálého menu.
Rezervace na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!
Číst víceŘÍZKOBRANÍ
Přijďte si užít dva dny plné těch nejlepších řízků! Připravili jsme si pro vás speciální výběr řízků z různých druhů mas ve 200g úpravě.

Vybrat si samozřejmě můžete i z našeho stálého menu.
Rezervace na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!
Číst víceVALENTÝNSKÉ MENU
Co může být krásnějšího než sdílet lásku nad talířem plným dobrot? Přijďte oslavit svátek zamilovaných s naším valentýnským menu.

Cena menu 899,- Kč včetně skleničky Prosecca.
Nabízíme dva rezervační bloky:
První časový blok: 17:00 - 19:00
Druhý časový blok: 19:00 - 22:00
NUTNÁ PŘEDCHOZÍ REZERVACE I S VÝBĚREM MENU.
+420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!
Číst víceFÚZE CHUTÍ III S ONDŘEJEM HUTNÍKEM
Skvělá zpráva! Fúze chutí III už v únoru 2025. Spojení francouzské, asijské a české gastronomie v podání Romana Dolejše a Ondřeje Hutníka již potřetí v naší restauraci.

Cena menu 2 499 Kč
Kdo je Ondřej Hutník?
Ondra začal svoji kuchařskou cestu ve Skotsku, kde získal zkušenosti v různých hotelech. Po návratu domů jeho kroky vedly do restaurace Maze, kterou v Praze otevřel šéfkuchař Gordon Ramsay. Jeho další štace byly například Čestr, Mandarin Oriental v Praze nebo prestižní Geranium v Kodani, který drží tři michelinské hvězdy. Svou lásku k asijské kuchyni si vybudoval během michelinské stáže v Šanghaji. Procestoval Hongkong, Tchaj-pej a působil také v asijské restauraci Sia v Praze. Můžete ho také znát z pořadu Souboj na talíři.
REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!
Číst víceZ KOTLÍKU I Z GRUZIE
Připravili jsme pro vás výběr těch nejlepších pokrmů z jednoho hrnce, kde hlavní roli hrají různé druhy šťavnatých mas. K tomu přidáme autentické gruzínské speciality a celý zážitek doplníme pečlivě vybraným gruzínským vínem.

Vepřový eintopf, grenaille - německý hutný pokrm s masem a zeleninou
Couscous Royale - tradiční severoafrický pokrm s kuskusem se třemi druhy masa - jehněčím, kuřecím a klobásou
Mcvadi s hranolky - gruzínský špíz z vepřového a kuřecího masa, marinovaný v kořeněné směsi s čerstvými bylinkami a bílým vínem
Kachní cassoulet, kváskový chléb - francouzský pokrm z bílých fazolí s konfitovanou kachnou, uzeným masem a klobásou
Čachochbili, pita - tradiční gruzínské dušené kuřecí maso v omáčce z čerstvých rajčat, cibule a bylinek
Vybrat si samozřejmě můžete i z našeho stálého menu.
Rezervace na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!
Číst víceVARIACE TATARÁKŮ
Milujete tatarák na různé způsoby?
Náš šéfkuchař Roman si pro vás spolu se svým týmem připravil malé překvapení.
Na výběr budou 4 druhy - italský, francouzský, český a vegetariánský.

Tartare di tonno s opečeným bílým toastem - tuňák, avokádo, šalotka, limetka, citron, brandy, balsamiko
Tartare di vitello s opečenou bagetkou - telecí maso, kapary, parmazán, lanýžový olej
Tartare de boeuf s hranolky - hovězí maso, dijonská hořčice, cornichon okurky, sambal oelek (chilli pasta), kapary, šalotka
Klasický český tatarák s topinkami a česnekem
Vegetariánský tatarák s pečivem - cuketa, řepa, brambory, chilli, petržel, pažitka
Rezervace na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Přijďte ochutnat, budeme se na vás těšit.
Číst víceÚSTŘICE, SLÁVKY A ŠNECI
Nechte se zlákat výběrem čerstvých mořských plodů a tradičních francouzských šneků. Kromě víkendových specialit si můžete vybrat také z naší stálé nabídky.

Rezervace na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!
Číst víceVÁNOČNÍ SPECIALITY PODLE MAGDALENY DOBROMILY RETTIGOVÉ
Nahlédněte s námi do historických receptů přímo z první české kuchařky a objevte kouzlo vánočního stolování našich předků.

K víkendové nabídce nabízíme také stálé menu.
Rezervace na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!
Číst víceKLASIKA ČESKÉ KUCHYNĚ
Česká kuchyně má své kouzlo, které si předáváme z generace na generaci. Přijďte společně s námi objevit taje tradičních receptů v moderním pojetí.

K víkendové nabídce nabízíme také stálé menu.
Rezervace na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!
Číst více