ITÁLIE NA TALÍŘI
V hlavní roli italské speciality jako jsou například melanzane al pomodoro, vitello tonnato, burrata s vodním melounem a bazalkou nebo výborné spaghetti caprese.
Podrobnosti připravujeme.
Číst víceFÚZE CHUTÍ II S ONDŘEJEM HUTNÍKEM
Máme pro vás skvělou zprávu. To, na co jste čekali, je tady! Spojení francouzské, asijské a české gastronomie v podání Romana Dolejše a Ondřeje Hutníka opět v naší restauraci.
Po první, velice vydařené akci, přinášíme druhou ve stejném duchu. Fúze chutí II proběhne 18. října. Pro ty z vás, kteří se neúčastnili únorové akce, představujeme šéfkuchaře Ondřeje Hutníka, který k nám zavítá z restaurace Dvůr perlová voda. Společně s naším šéfkuchařem Romanem si pro vás připravili speciální šestichodové menu v chutích francouzské, asijské a české gastronomie.
Kdo je Ondřej Hutník?
Ondra začal svoji kuchařskou cestu ve Skotsku, kde získal zkušenosti v různých hotelech. Po návratu domů jeho kroky vedly do restaurace Maze, kterou v Praze otevřel šéfkuchař Gordon Ramsay. Jeho další štace byly například Čestr, Mandarin Oriental v Praze nebo prestižní Geranium v Kodani, který drží tři michelinské hvězdy. Svou lásku k asijské kuchyni si vybudoval během michelinské stáže v Šanghaji. Procestoval Hongkong, Tchaj-pej a působil také v asijské restauraci Sia v Praze. Můžete ho také znát z pořadu Souboj na talíři.
Sledujte naše sociální sítě nebo odebírejte náš newsletter, aby vám tato akce neunikla. Je na co se těšit!
Číst víceSOUBOJ KUCHAŘŮ S MIROSLAVEM KALINOU
Tentokrát náš šéfkuchař Roman poměří síly se skvělým šéfkuchařem Mirkem Kalinou.
Podrobnosti a přesný datum akce připravujeme.
Číst víceITALSKÁ DEGUSTACE S JIŘÍM MARKUZZIM
Přijměte naše pozvání na jedinečnou řízenou degustaci pod taktovkou someliéra Jiřího Markuzziho, který se specializuje na italská vína díky spolupráci s předními italskými vinaři. Jeho vína a vyprávění doplní degustační menu.
Podrobnosti a přesný datum akce připravujeme.
Číst víceFRANCOUZSKÉ SPECIALITY S DOMINIKEM UNČOVSKÝM
Vítěz prestižní soutěže nejlepších kuchařů Bocuse d´Or přijede k nám do Chapelle! Společně vás s naším šéfkuchařem Romanem Dolejšem provedou specialitami francouzské kuchyně.
Číst víceDEGUSTAČNÍ VEČER S KRÁLEM VÍN
Degustační večer plný nejlepších českých vín, která budou párována k jednotlivým pokrmům pouze pro tuto akci.
Podrobnosti a přesný datum akce připravujeme.
Číst víceRYBÍ ČTVRTKY
Každý čtvrtek po celý den pro vás připravíme nabídku z čerstvých ryb na grilu.
11.7. / 18.7. / 25.7.
![](https://chapelle.cz/wp-content/uploads/2024/07/Rybi-ctvrtky-3.png)
Těšíme se na vás!
Číst víceBARBECUE V CHAPELLE
Můžete se těšit na pořádnou letní grilovačku.
Letní grilovačka jak má být.
Grilování různých druhů mas přímo z Maletické farmy – šťavnaté steaky, žebra a další speciality, které potěší vaše chuťové pohárky.
Na čepu Kamenice 11° – osvěžující pivo, které dokonale doplní naše grilované lahůdky.
Skvělá vína – výběr z těch nejlepších vín, která zpříjemní váš večer.
Perfektní letní nálada – přátelská atmosféra a pohodové prostředí.
REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!
Číst víceAMERICAN GRILL PARTY
Amerika jak se patří. Připravte se na nezapomenutelný den plný hudby, skvělého jídla a lahodného piva!
Těšit se můžete na živou hudbu v podání rodilého zpěváka z USA - Kena Reiniga, který vás vezme na cestu po klasických i moderních country hitech.
Grilovačku v americkém stylu, kde na vás čekají všechny vaše oblíbené dobroty:
- Šťavnatá žebra
- Skvělé burgery
- Pikantní klobásy
- Perfektně ugrilované steaky
American Pale Ale - osvěžující svrchně kvašené pivo s výraznou chmelovou chutí, ideální k naší grilovačce.
Přijďte s přáteli a rodinou, užijte si skvělou atmosféru, výborné jídlo a pití.
Vstup zdarma.
REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!
Číst více3. ROČNÍK DRINK PINK ANEB DEN V RŮŽOVÉM
Největší degustace růžových vín, sektů a frizzante v České republice spojená s grilováním ryb a hovězího masa z Maletické farmy.
Vstupné pro jednu osobu 1 199 Kč
Vstupenky: https://www.kralvin.cz/ruzovy-pisek
V ceně vstupného:
- neomezená degustace vín
- neomezená konzumace grilovaných pokrmů
- přírodní pramenitá voda Šumavský pramen
- soutěž o nejrůžovější pár
- skleničku vám zapůjčíme za zálohu 100 Kč
- e-katalog online aplikace pro vaše chytré telefony obsahující katalog vín.
Během odpoledne Vás čeká pultová degustace rosé a frizzante.
Těšit se můžete výhradně na špičková růžová a perlivá vína z Moravy a Čech. K ochutnání budou připravena všechna vína přihlášená do jediné specializované soutěže růžových a perlivých vín u nás JAROVÍN - 21. ročník.
Akce se bude konat za každého počasí a bude připraven i dětský koutek.
Grilování:
Neomezená konzumace grilovaných specialit připravených šéfkuchařem Romanem Dolejšem a jeho týmem.
Růžové oblečení:
Přijďte v růžovém oblečení, nebo třeba s růžovou hlavou! Budete se skvěle vyjímat na fotografiích z akce.
Soutěž o nejrůžovější pár:
I letos si s námi můžete zasoutěžit o rosé frizzante z Vinařství Vajbar.
První máj v Chapelle
Láska prochází žaludkem, a proto jsme si pro vás připravili speciální zamilované tříchodové menu. A to není vše, máme pro vás ještě jednu novinku... Máte se na co se těšit.
![](https://chapelle.cz/wp-content/uploads/2024/04/Prvni-maj-v-Chapelle-1.png)
REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!
Číst víceBURGER MENU
Milovníci BURGERŮ pozor.
Od 26.2.2024 se můžete těšit na speciální nabídku skvělých burgerů z čerstvého hovězího masa z naší biofarmy - Maletická farma.
![](https://chapelle.cz/wp-content/uploads/2024/04/Burger-menu-2.png)
K obědu nebo večeři? Volba je na vás. Burgery budeme připravovat po celý den. Tak co, už se nemůžete dočkat?
Těšíme se na vás!
Číst víceMALETICKÉ SPECIALITY
Netradiční a zapomenuté recepty z hovězích mas.
Připravili jsme si pro vás ve spolupráci s Maletickou farmou speciální pětichodové menu zaměřené na hovězí a telecí maso, doplněné o skvělé víno či kamenické pivo.
![](https://chapelle.cz/wp-content/uploads/2024/04/Maleticke-speciality.png)
REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!
Číst víceVELIKONOČNÍ MENU
Jako tradičně pro vás připravujeme speciality spojené s velikonočními svátky.
Velikonoce jsou za dveřmi, a proto jsme si pro vás připravili speciální velikonoční menu, na kterém si můžete pochutnat od 29.3. do 31.3. Užijte si s námi svátky jara a ochutnejte naše netradiční jídla.
![](https://chapelle.cz/wp-content/uploads/2024/03/Velikonocni-menu-2.png)
REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!
Číst víceNOVÉ MENU V JARNÍM KABÁTKU
DEGUSTACE S VÍTĚZI VINAŘSTVÍ ROKU
3 vinařství, 3 someliéři, 3 vítězové. Degustace s vítězi 14. ročníku prestižní vinařské soutěže VINAŘSTVÍ ROKU 2023 A UMĚNÍ VÍNA.
Akce je již plně obsazena.
Připravili jsme si pro vás speciální pětichodové degustační menu, ke kterému budou párována vína vítězných vinařství ze soutěže Vinařství roku: vinařství Válka, Thaya a Štěpán Maňák. Každý vinař připravil k jídlu dle svého nejlepšího přesvědčení jedno víno.
![](https://chapelle.cz/wp-content/uploads/2024/02/Degustace-s-vitezi-vinarstvi-roku-7.3.2024-1.png)
V ceně vstupenky je pětichodové menu s víny i welcome drinkem. Vstupenky zde: https://www.umenivina.cz/degustace-uv-parovani-jidla-a-vina-v-pisku/
A abyste si zážitek opravdu užili, máme pro vás 10% slevu na ubytování v našem hotelu, kterou získáte po objednání vstupenky.
Těšíme se na Vás!
Číst víceSVATÝ VALENTÝN V CHAPELLE
Netřeba slov. Snad jen, že láska prochází žaludkem a nejlepší dárek je ten, který se dá sníst. Proto jsme si pro vás připravili speciální valentýnské menu pro zamilované.
Akce je již plně obsazena.
![](https://chapelle.cz/wp-content/uploads/2024/01/Valentynske-menu-1024x1024.png)
Cena valentýnského menu je 899 Kč
REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!
Číst víceFÚZE CHUTÍ
Spojení asijské, francouzské a české gastronomie v podání Romana Dolejše a Ondřeje Hutníka.
Akce je již plně obsazena.
Akce s názvem Fúze chutí se nezadržitelně blíží, a tak vám chceme představit šéfkuchaře Ondřeje Hutníka, který k nám 1.2.2024 zavítá z restaurace Dvůr perlová voda. Společně s naším šéfkuchařem Romanem si pro vás připravili speciální menu v chutích asijské, francouzské a české gastronomie.
Ondra začal svoji kuchařskou cestu ve Skotsku, kde získal zkušenosti v různých hotelech. Po návratu domů jeho kroky vedly do restaurace Maze, kterou v Praze otevřel šéfkuchař Gordon Ramsay. Jeho další štace byly například Čestr, Mandarin Oriental v Praze nebo prestižní Geranium v Kodani, který drží tři michelinské hvězdy. Svou lásku k asijské kuchyni si vybudoval během michelinské stáže v Šanghaji. Procestoval Hongkong, Tchaj-pej a působil také v asijské restauraci Sia v Praze. Diváci ho můžou znát také z pořadu Souboj na talíři.
To je stručný výčet Ondrových zkušeností a jeho životní cesty, která je více než zajímavá. Pokud se chcete s tímto sympaťákem setkat a něco nového ochutnat, neváhejte a rezervujte si svůj stůl ještě dnes. Máte se na co těšit!
![](https://chapelle.cz/wp-content/uploads/2024/01/Fuze-chuti-1.png)
Pokud jste z daleka, máme pro vás 10% slevu na ubytování v našem hotelu. Sleva platí pouze na přímou rezervaci.
REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!
Číst víceDEGUSTACE S VŮNÍ ITÁLIE
Přijměte naše pozvání na jedinečnou řízenou degustaci pod taktovkou someliéra Jiřího Markuzziho, který se specializuje na italská vína díky spolupráci s předními italskými vinaři. Jeho vína a vyprávění doplní pětichodové degustační menu od našeho šéfkuchaře Romana Dolejše. Těšíte se? My ANO!
Akce je již plně obsazena.
![Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je Jiri-MArkuzzi-18.1.2024-1.png.](https://chapelle.cz/wp-content/uploads/2024/01/image.png)
REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!
Číst víceVÁNOČNÍ ŠNECI
Věděli jste, že šneci jsou tradiční vánoční pochoutkou? Už v klasické Domácí kuchařce Magdaleny Dobromily Rettigové najdeme několik receptů pro přípravu této speciality, přijďte se přesvědčit.
Kromě zapečených šneků budete mít možnost ochutnat výbornou rybí polévku, kterou vám zabalíme i s sebou. Dále se můžete těšit na svařák, punč a mnoho dalšího.
Číst víceDEGUSTAČNÍ VEČER S KRÁLEM VÍN
Degustační večer plný nejlepších českých vín, která budou párována k jednotlivým pokrmům pouze pro tuto akci. Večerem vás provede vinařský a gastronomický publicista Branko Černý. Celkem 15 vín budete mít možnost si na místě i zakoupit.
Sekaný tataráček obalený v brambůrkách s uzenou paprikou
Osso buco se šalotkovou kaší a citronovou gremolatou
Sumec v cuketě s brokolicovou pěnou a omáčkou z podmáslí
Žemlovka s tvarohem a jablky
Cena degustačního menu 1 499,- Kč
REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!
Číst víceVÍTÁNÍ BEAUJOLAIS
Přivítejte s námi první víno nové sklizně doplněné o jedinečné pochoutky.
Šneci na smetaně s pažitkou a česnekem, bagetka 229,- Kč
Terina z divočáka s rumem a rozinkami 209,- Kč
Kohout na červeném víně, bramborová kaše 399,- Kč
Karamelizovaná jablka s vanilkovou zmrzlinou 149,- Kč
CELÉ MENU 879,- Kč
Rezervovat stůl je možné telefonicky na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Číst víceSVATOMARTINSKÉ MENU
Přijďte si k nám vychutnat tradiční menu v nevšední úpravě doplněné skvělým vínem.
V hlavních rolích kaldoun, husa a trhanec (do vyprodání zásob). Nezapomeňte si tedy včas rezervovat svůj stůl.
Husí kaldoun s nudlemi 129,- Kč
Konfitované husí stehno, pečené zelí se sušenými švestkami, bramborové šišky obalené v restované cibulce 469,- Kč
Císařský trhanec s jablky a creme anglaise 149,- Kč
Cena svatomartinského menu 669,- Kč
Těšíme se na vás!
Číst víceRESTAURANT WEEK
JÍDLO FRČÍ!
Naše restaurace bude součástí prestižního festivalu Restaurant Week Česko, který proběhne od 25.10. do 9.11.2023.
Těšit se můžete na speciální menu o třech chodech za festivalovou cenu 790 Kč. K tomu koktejl Martini Fiero & Kinley Tonic Water (18+) jako dárek. Stačí si vybrat menu, naší restauraci na https://restaurant-week.cz/ a zarezervovat si svůj stůl. Takhle jednoduché to je.
Těšíme se na vaší návštěvu!
Číst víceCZECH MUSSEL WEEK 2023 v Chapelle
Naše restaurace bude součástí 5. ročníku mušlového festivalu!
Milujete mušle? Tak jste na správné adrese. Od 25.9. do 1.10. si u nás můžete dát 400g mušlí za 599 Kč. Ale pozor! Máme pro vás voucher 1+1 porce zdarma. Stačí si vybrat naší restauraci na www.czechmusselweek.cz, udělat rezervaci a po jejím potvrzení si stáhnout voucher. Pak už si jen stačí užít chuť moře.
Číst víceMaletické specialty
Degustační menu Romana Dolejše
27.9. od 18:00 proběhne v naší restauraci degustační večer zaměřený na hovězí a telecí maso z naší biofarmy Maletice. Těšit se můžete na skvělé pětichodové menu, k tomu doporučujeme naše skvělé víno či kamenické pivo. Nezní to fantasticky?
Svůj stůl si můžete zarezervovat na telefonním čísle +420 606 040 045 nebo na e-mail restaurant@chapelle.cz
Degustační menu najdete na našem Facebooku a Instagramu.
Těšíme se na vás!
Číst více2. ročník drink pink aneb den v růžovém
10.6. pro váš připravujeme další ročník akce drink pink - degustace sektů, růžových vín a frizzante, porcování celého tuňáka a grilování různých druhů mas. Rezervovat stůl můžete telefonicky na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
![](https://chapelle.cz/wp-content/uploads/2023/05/drink-pink-chapelle_velke-483x1024.png)
První máj v Chapelle
Není žádným tajemstvím, že láska opravdu prochází žaludkem, a proto pro vás připravujeme speciality plné barev lásky
Sklenka růžového prosecca 90,- Kč
Hovězí carpaccio s limetkovou emulzí 180,- Kč
Vepřové drumsticks s třešňovou omáčkou a pak choi 320,- Kč
Pavlova s třešňovou šlehačkou 99,- Kč
CELÉ MENU 599,- Kč
Číst víceRybí pátky
Každý pátek pro vás připravujeme specialitu s čerstvou rybou.
14.4. - Pražma královská, tabouleh
28.4. - Mořský ďas s hořčičnou kaší
Číst víceProslavené sandwiche
Přijďte k nám ochutnat sandwiche z celého světa.
Philly Cheesesteak
Bageta s kachním prsem, sriracha majonézou, kedlubnou, koriandrem a restovanou cibulkou
Hot dog s trhaným maletickým hovězím masem, zauzenou majonézou, nakládanou cibulkou, zeleninou a cheddarem
Velký pátek a Bílá sobota v Chapelle
Maletické čtvrtky – ukázky nevšedních úprav hovězího masa
Čtvrtky u nás jsou nově ve znamení hovězího masa v nevšedních či zapomenutých úpravách.
Přesné termíny budou upřesněny.
Číst víceDegustační večer aneb Vítání jara s Králem vín
Degustační večer plný skvělého jídla s možností párování vín, která vám doporučí vinařský a gastronomický publicista Branko Černý. Rezervovat stůl je možné telefonicky na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
![](https://chapelle.cz/wp-content/uploads/2023/03/spring_page-00016-721x1024.jpg)
SVATÝ VALENTÝN V CHAPELLE
Láska prý prochází žaludkem, a proto jsme si 14.2. na svatého Valentýna připravili slavnostní menu pro zamilované.
![](https://chapelle.cz/wp-content/uploads/2023/01/Valentyn-menu_page-000111-1024x1024.jpg)
DEGUSTACE S CHUTÍ A VŮNÍ ITÁLIE
První degustací tohoto roku nás provede přední sommeliér Jiří Markuzzi, který svá vína doplní o vyprávění z prosluněných vinic italských regionů. Cena za osobu 2.499 Kč.
![](https://chapelle.cz/wp-content/uploads/2023/01/Markuzzi19.1._pozvanka_page-0001-724x1024.jpg)
SILVESTR V CHAPELLE
Oslavte s námi příchod nového roku.
Rádi bychom vás pozvali na nezapomenutelný silvestrovský večer plný chutí a oslav v naší útulné restauraci. Jste z daleka? Nevadí, máme řešení - ubytování v našem hotelu s 15% slevou. K tomu welcome drink zdarma?
Vitello tonato s praženými kapary a grissiny
Mušle svatého Jakuba se zauzeným květákem a perníkem
Butter fish, vanilková kaše s jarní cibulkou
Rump steak s wasabi kaší a čočkou beluga
Sněhová sušenka se šlehaným mascarpone a jahodovým coulis
CENA SILVESTROVSKÉHO MENU 2 499,- Kč
Minimální počet je 20 hostů.
REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na skvělý večer!
Číst víceVÁNOCE V CHAPELLE
Připravujeme pro vás vánoční menu plné tradičních i netradičních vánočních pokrmů.
ADVENTNÍ SPECIALITY V CHAPELLE
Začátek adventu bude ve znamení tradičních specialit.
TURNÉ KRÁLE VÍN – SNOUBENÍ POKRMŮ S NEJLEPŠÍMI VÍNY ČESKÉ REPUBLIKY
Řízená degustace 15 nejlepších vín z celé České republiky doplněné o naše degustační menu.
Máme tu čest představit vám v našem restaurantu 15 výherců prestižní soutěže Krále vín o nejlepší víno. A to bychom nebyli my, kdybychom k těm top vínům z celé České republiky nepřidali top degustační menu.
![](https://chapelle.cz/wp-content/uploads/2022/11/8.12.-Kral-vin2-724x1024.png)
![](https://chapelle.cz/wp-content/uploads/2022/11/8.12.-Kral-vin-724x1024.png)
Hovězí speciality v Chapelle
27.10. v 18:00 vám nabídneme šesetichodové menu obsahující jen ty nejlahodnější kousky hovězího masa a jednu sladkou tečku! Rezervujte si svá místa na +420 606 040 045 nebo restaurant@chapelle.cz
![](https://chapelle.cz/wp-content/uploads/2022/10/Pozvanka_Maleticke-maso-1024x1024.jpg)
SEVERSKÉ SPECIALITY V CHAPELLE
Fine dining s Ondřejem Landou a jeho netradičními úpravami
Vícechodové degustační menu zaměřené na netradiční úpravy vám uvaří šéfkuchař Ondřej Landa, vítěz Kuchaře roku 2011 a finalista nejprestižnější kuchařské soutěže Bocus d´Or. Nezapomeňte si včas rezervovat svá místa!
![](https://chapelle.cz/wp-content/uploads/2022/09/Severske-speciality_detaily_page-00011-721x1024.jpg)
Grilování s Václavem Koptou
Přijďte si k nám posedět a užít si dobrého jídla! K poslechu vám zahraje Václav Kopta společně s naším kuchařem Ctiborem Ješinou alias DUO DEFIBRILÁTOR. 🙂
DRINK PINK ANEB RESTAURANT CHAPELLE V RŮŽOVÉM
Největší degustace růžových vín, sektů a frizzante v České republice! Grilování ryb a hovězího masa z Maletické farmy, neomezená degustace vín, frizzante a sektů! Vstupenky k zakoupení v Restaurantu Chapelle.
![](https://chapelle.cz/wp-content/uploads/2022/05/Postrehy_P_page-0001.jpg)
Degustace australských vín
Dovolte nám pozvat vás na další z našich jedinečných degustací svého druhu, tentokrát ve společnosti australských vín, které nám představí Michael Fischer, exportní ředitel vinařství Calabria Family Wines.
![](https://chapelle.cz/wp-content/uploads/2022/05/Australie2_page-0001.jpg)
Malá Brazílie v Chapelle
Ochutnejte úpravu stařeného masa na 10 různých způsobů
Hovězí maso zraje za sucha až několik týdnů ve speciálních chladících boxech v určených podmínkách při stálé teplotě. Takto připravené, tzv. "stařené" maso se stává křehčím, měkčím a získává zcela vyjímečnou chuť! Přijďte ochutnat!
![](https://chapelle.cz/wp-content/uploads/2022/04/Mala-Brazilie_page-00011-721x1024.jpg)
Velikonoční menu v Chapelle
Přijďte na naše velikonoční speciality, které si můžete vychutnat od bílé soboty 16.4. do velikonočního pondělí 18.4. 2022. Nezapomeňte si u nás rezervovat stůl. 🙂
![](https://chapelle.cz/wp-content/uploads/2022/04/Velikonoce_page-0001-3-721x1024.jpg)
Souboj kuchařů v Chapelle
Dovolte nám pozvat Vás na další z našich výjimečných večerů.
Tentokrát se můžete těšit na souboj kuchařů, který se odehraje 24.3. 2022 v 18:00 v Restaurantu Chapelle. V tomto souboji se "utká" náš šéfkuchař Roman Dolejš se známým českým šéfkuchařem Markem Raditschem!
Marka Raditsche určitě netřeba dlouze představovat, jako obávaný kat působil v TV show Masterchef. Tento známý šéfkuchař se v oboru gastronomie pohybuje už přes dvacet let. Za tuto dobu získal bohaté mezinárodní zkušenosti při spolupráci s mnoha špičkovými talenty ze zahraničí, mimo jiné i v restauracích ověnčených michelinskými hvězdami. Jeho gastronomii ochutnali např. Sean Connery, Bruce Willis, Brad Pitt, Angelina Jolie, Robert Redford, Matt Damon, Alain Delon a další.
Nenechte si ujít jejich souboj, o vítězi rozhodnete Vy!
Cena 2499 Kč obsahuje šestichodové menu, oba kuchyři předvedou svá menu o třech chodech.
Čekají Vás skvělé speciality našich mistrů šéfkuchařů, kvalitní sea food a na místě bude i sommeliér, který Vám doporučí vybraná vína perfektně ladící s jednotlivými jídly.
![](https://chapelle.cz/wp-content/uploads/2022/03/Souboj_jpg-907x1024.jpg)
Odpoledne s Romanem Dolejšem a jeho kuchyní
Náš restaurant nově nabízí odpolední sklenku vína s naším šéfkuchařem Romanem Dolejšem a jeho vyprávěním o vaření a specialitách!
V našem výkladu se dozvíte různé tipy a triky našeho šéfkuchaře a navíc budete moci veškeré uvařené jídlo ochutnat. Začínáme již na začátku ledna 2022. Přijďte se přiučit něčemu novému. 🙂
Na recepci hotelu U Kapličky můžete zakoupit i poukazy a naší školu vaření darovat svým blízkým. Cena 1499 Kč
![](https://chapelle.cz/wp-content/uploads/2021/12/Skola-vareni-text-1-722x1024.png)
Oslavte s námi svátek zamilovaných!
14.2. jsme si pro vás připravili opět něco speciálního... Naše skvělé menu vytvořené pro tuto příležitost! Rezervujte si u nás stůl včas a vychutnejte si se svou polovičkou naše menu s víny, která skvěle doplní jednotlivé chody.
![](https://chapelle.cz/wp-content/uploads/2022/01/272662121_143793341408388_7256164090530984403_n-821x1024.jpg)
Degustace francouzských vín v Chapelle
Nenechte si ujít další z našich jedinečných degustací, tentokrát z francouzské vinařské oblasti Pomerol.
![](https://chapelle.cz/wp-content/uploads/2022/01/Degustace_Pomerol-10.2.2022-725x1024.png)
Zimní degustace italských vín
Přijměte naše pozvání na jedinečnou řízenou degustaci svého druhu pod taktovkou someliéra Jiřího Markuzzi, který se úzce specializuje na italská vína díky spolupráci s předními italskými vinaři.
Ke špičkovým vínům nabídneme speciality naší kuchyně, které skvěle doplní vybraná vína.
Cena degustace 2900 Kč.
![](https://chapelle.cz/wp-content/uploads/2021/12/Degu-leden_web_page-0001-1024x724.jpg)
Advent v Chapelle
Celý advent pro vás nabízíme tradiční vánoční dobroty, přijďte ochutnat naše cukroví nebo se zahřát našimi vánočními nápoji...
![](https://chapelle.cz/wp-content/uploads/2021/12/Punc_page-0001-1024x721.jpg)
Vánoce a Nový rok
Jako novinku jsme si pro vás připravili vánoční a novoroční menu, nezapomeňte si rezervovat včas svůj stůl!
![](https://chapelle.cz/wp-content/uploads/2021/12/0001.jpg)
Vítání Beaujolais
Svatomartinská husa
Přijďte si vychutnat svatomartinské menu v naší nové restauraci Chapelle. Možnost vyzvednutí i rozvozu po Písku zdarma.
![Svatomartinská husa](https://chapelle.cz/wp-content/uploads/2021/11/svatomartinska-husa-1.jpg)