26.2.2024–???  

BURGER MENU

Milovníci BURGERŮ pozor.

Od 26.2.2024 se můžete těšit na speciální nabídku skvělých burgerů z čerstvého hovězího masa z naší biofarmy - Maletická farma.

K obědu nebo večeři? Volba je na vás. Burgery budeme připravovat po celý den. Tak co, už se nemůžete dočkat?

Těšíme se na vás!

Číst více
1.5.2024  18:00

První máj v Chapelle

Láska prochází žaludkem, a proto jsme si pro vás připravili speciální zamilované tříchodové menu. A to není vše, máme pro vás ještě jednu novinku... Máte se na co se těšit.

REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz

Těšíme se na vás!

Číst více
1.6.2024  12:00

3. ROČNÍK DRINK PINK ANEB DEN V RŮŽOVÉM

Největší degustace růžových vín, sektů a frizzante v České republice spojená s grilováním ryb a hovězího masa z Maletické farmy.

Vstupné pro jednu osobu 1 199 Kč

V ceně vstupného:
- neomezená degustace vín
- neomezená konzumace grilovaných pokrmů
- přírodní pramenitá voda Šumavský pramen
- soutěž o nejrůžovější pár
- skleničku vám zapůjčíme za zálohu 100 Kč
- e-katalog online aplikace pro vaše chytré telefony obsahující katalog vín.

Během odpoledne Vás čeká pultová degustace rosé a frizzante.

Těšit se můžete výhradně na špičková růžová a perlivá vína z Moravy a Čech. K ochutnání budou připravena všechna vína přihlášená do jediné specializované soutěže růžových a perlivých vín u nás JAROVÍN - 21. ročník. 

Grilování:
Neomezená konzumace grilovaných specialit připravených šéfkuchařem Romanem Dolejšem a jeho týmem. 

Růžové oblečení:
Přijďte v růžovém oblečení, nebo třeba s růžovou hlavou! Budete se skvěle vyjímat na fotografiích z akce. 

Soutěž o nejrůžovější pár:
I letos si s námi můžete zasoutěžit o rosé frizzante z Vinařství Vajbar. 

Číst více
27.6.2024  18:00

BARBECUE V CHAPELLE

Můžete se těšit na pořádnou letní grilovačku.

Podrobnosti připravujeme.

Číst více
18.4.2024  18:00

MALETICKÉ SPECIALITY

Netradiční a zapomenuté recepty z hovězích mas.

Připravili jsme si pro vás ve spolupráci s Maletickou farmou speciální pětichodové menu zaměřené na hovězí a telecí maso, doplněné o skvělé víno či kamenické pivo.

REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz

Těšíme se na vás!

Číst více
29.3. – 31.3.2024  

VELIKONOČNÍ MENU

Jako tradičně pro vás připravujeme speciality spojené s velikonočními svátky.

Velikonoce jsou za dveřmi, a proto jsme si pro vás připravili speciální velikonoční menu, na kterém si můžete pochutnat od 29.3. do 31.3. Užijte si s námi svátky jara a ochutnejte naše netradiční jídla.

REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz

Těšíme se na vás!

Číst více
1.5.2024  18:00

NOVÉ MENU V JARNÍM KABÁTKU

Připravujeme pro vás nové stálé menu, je na co se těšit.

Podrobnosti připravujeme.

Číst více
7.3.2024  18:30

DEGUSTACE S VÍTĚZI VINAŘSTVÍ ROKU

3 vinařství, 3 someliéři, 3 vítězové. Degustace s vítězi 14. ročníku prestižní vinařské soutěže VINAŘSTVÍ ROKU 2023 A UMĚNÍ VÍNA.

Akce je již plně obsazena.

Připravili jsme si pro vás speciální pětichodové degustační menu, ke kterému budou párována vína vítězných vinařství ze soutěže Vinařství roku: vinařství Válka, Thaya a Štěpán Maňák. Každý vinař připravil k jídlu dle svého nejlepšího přesvědčení jedno víno. 

V ceně vstupenky je pětichodové menu s víny i welcome drinkem.               Vstupenky zde: https://www.umenivina.cz/degustace-uv-parovani-jidla-a-vina-v-pisku/

A abyste si zážitek opravdu užili, máme pro vás 10% slevu na ubytování v našem hotelu, kterou získáte po objednání vstupenky. 

Těšíme se na Vás!

Číst více
14.2.2024  18:00

SVATÝ VALENTÝN V CHAPELLE

Netřeba slov. Snad jen, že láska prochází žaludkem a nejlepší dárek je ten, který se dá sníst. Proto jsme si pro vás připravili speciální valentýnské menu pro zamilované.

Akce je již plně obsazena.

Cena valentýnského menu je 899 Kč

REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz

Těšíme se na vás!

Číst více
1.2.2024  18:00

FÚZE CHUTÍ

Spojení asijské, francouzské a české gastronomie v podání Romana Dolejše a Ondřeje Hutníka.

Akce je již plně obsazena.

Akce s názvem Fúze chutí se nezadržitelně blíží, a tak vám chceme představit šéfkuchaře Ondřeje Hutníka, který k nám 1.2.2024 zavítá z restaurace Dvůr perlová voda. Společně s naším šéfkuchařem Romanem si pro vás připravili speciální menu v chutích asijské, francouzské a české gastronomie.

Ondra začal svoji kuchařskou cestu ve Skotsku, kde získal zkušenosti v různých hotelech. Po návratu domů jeho kroky vedly do restaurace Maze, kterou v Praze otevřel šéfkuchař Gordon Ramsay. Jeho další štace byly například Čestr, Mandarin Oriental v Praze nebo prestižní Geranium v Kodani, který drží tři michelinské hvězdy. Svou lásku k asijské kuchyni si vybudoval během michelinské stáže v Šanghaji. Procestoval Hongkong, Tchaj-pej a působil také v asijské restauraci Sia v Praze. Diváci ho můžou znát také z pořadu Souboj na talíři.

To je stručný výčet Ondrových zkušeností a jeho životní cesty, která je více než zajímavá. Pokud se chcete s tímto sympaťákem setkat a něco nového ochutnat, neváhejte a rezervujte si svůj stůl ještě dnes. Máte se na co těšit!

Pokud jste z daleka, máme pro vás 10% slevu na ubytování v našem hotelu. Sleva platí pouze na přímou rezervaci.

REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz

Těšíme se na vás!

Číst více
18.1.2024  18:00

DEGUSTACE S VŮNÍ ITÁLIE

Přijměte naše pozvání na jedinečnou řízenou degustaci pod taktovkou someliéra Jiřího Markuzziho, který se specializuje na italská vína díky spolupráci s předními italskými vinaři. Jeho vína a vyprávění doplní pětichodové degustační menu od našeho šéfkuchaře Romana Dolejše. Těšíte se? My ANO!

Akce je již plně obsazena.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je Jiri-MArkuzzi-18.1.2024-1.png.

REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz

Těšíme se na vás!

Číst více
23.12.2023  

VÁNOČNÍ ŠNECI

Věděli jste, že šneci jsou tradiční vánoční pochoutkou? Už v klasické Domácí kuchařce Magdaleny Dobromily Rettigové najdeme několik receptů pro přípravu této speciality, přijďte se přesvědčit.

Kromě zapečených šneků budete mít možnost ochutnat výbornou rybí polévku, kterou vám zabalíme i s sebou. Dále se můžete těšit na svařák, punč a mnoho dalšího.

Číst více
7.12.2023  18:00

DEGUSTAČNÍ VEČER S KRÁLEM VÍN

Degustační večer plný nejlepších českých vín, která budou párována k jednotlivým pokrmům pouze pro tuto akci. Večerem vás provede vinařský a gastronomický publicista Branko Černý. Celkem 15 vín budete mít možnost si na místě i zakoupit.

Sekaný tataráček obalený v brambůrkách s uzenou paprikou

Osso buco se šalotkovou kaší a citronovou gremolatou

Sumec v cuketě s brokolicovou pěnou a omáčkou z podmáslí

Žemlovka s tvarohem a jablky

Cena degustačního menu 1 499,- Kč

REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz

Těšíme se na vás!

Číst více
16.11.2023  11:00

VÍTÁNÍ BEAUJOLAIS

Přivítejte s námi první víno nové sklizně doplněné o jedinečné pochoutky.

Šneci na smetaně s pažitkou a česnekem, bagetka 229,- Kč

Terina z divočáka s rumem a rozinkami 209,- Kč

Kohout na červeném víně, bramborová kaše 399,- Kč

Karamelizovaná jablka s vanilkovou zmrzlinou 149,- Kč

CELÉ MENU 879,- Kč

Rezervovat stůl je možné telefonicky na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz

Číst více
10.11.2023–12.11.2023  11:00

SVATOMARTINSKÉ MENU

Přijďte si k nám vychutnat tradiční menu v nevšední úpravě doplněné skvělým vínem.

V hlavních rolích kaldoun, husa a trhanec (do vyprodání zásob). Nezapomeňte si tedy včas rezervovat svůj stůl.

Husí kaldoun s nudlemi 129,- Kč

Konfitované husí stehno, pečené zelí se sušenými švestkami, bramborové šišky obalené v restované cibulce 469,- Kč

Císařský trhanec s jablky a creme anglaise 149,- Kč

Cena svatomartinského menu 669,- Kč

Těšíme se na vás!

Číst více
25.10.–09.11.2023  

RESTAURANT WEEK

JÍDLO FRČÍ!

Naše restaurace bude součástí prestižního festivalu Restaurant Week Česko, který proběhne od 25.10. do 9.11.2023.

Těšit se můžete na speciální menu o třech chodech za festivalovou cenu 790 Kč. K tomu koktejl Martini Fiero & Kinley Tonic Water (18+) jako dárek. Stačí si vybrat menu, naší restauraci na https://restaurant-week.cz/ a zarezervovat si svůj stůl. Takhle jednoduché to je.

Těšíme se na vaší návštěvu!

Číst více
25.9. – 1.10. 2023  

CZECH MUSSEL WEEK 2023 v Chapelle

Naše restaurace bude součástí 5. ročníku mušlového festivalu!

Milujete mušle? Tak jste na správné adrese. Od 25.9. do 1.10. si u nás můžete dát 400g mušlí za 599 Kč. Ale pozor! Máme pro vás voucher 1+1 porce zdarma. Stačí si vybrat naší restauraci na www.czechmusselweek.cz, udělat rezervaci a po jejím potvrzení si stáhnout voucher. Pak už si jen stačí užít chuť moře.

Číst více
27. 9. 2023  18:00

Maletické specialty

Degustační menu Romana Dolejše

27.9. od 18:00 proběhne v naší restauraci degustační večer zaměřený na hovězí a telecí maso z naší biofarmy Maletice. Těšit se můžete na skvělé pětichodové menu, k tomu doporučujeme naše skvělé víno či kamenické pivo. Nezní to fantasticky?

Svůj stůl si můžete zarezervovat na telefonním čísle +420 606 040 045 nebo na e-mail restaurant@chapelle.cz

Degustační menu najdete na našem Facebooku a Instagramu.

Těšíme se na vás!

Číst více
Září 2023  18:00

Druhé kolo souboje kuchařů

Tentokrát náš šéfkuchař Roman poměří síly s dalším z porotců soutěže Masterchef, s šéfkuchařem Mirkem Kalinou.

Podrobnosti připravujeme.

Číst více
10.6.2023  13:00

2. ročník drink pink aneb den v růžovém

10.6. pro váš připravujeme další ročník akce drink pink - degustace sektů, růžových vín a frizzante, porcování celého tuňáka a grilování různých druhů mas. Rezervovat stůl můžete telefonicky na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz

Číst více
1.5.2023  11:00 – 20:00

První máj v Chapelle

Není žádným tajemstvím, že láska opravdu prochází žaludkem, a proto pro vás připravujeme speciality plné barev lásky

Sklenka růžového prosecca 90,- Kč

Hovězí carpaccio s limetkovou emulzí 180,- Kč

Vepřové drumsticks s třešňovou omáčkou a pak choi 320,- Kč

Pavlova s třešňovou šlehačkou 99,- Kč

CELÉ MENU 599,- Kč

Číst více
14.4.–30.4.2023  

Rybí pátky

Každý pátek pro vás připravujeme specialitu s čerstvou rybou.

14.4. - Pražma královská, tabouleh

28.4. - Mořský ďas s hořčičnou kaší

Číst více
26.4. + 28.4. 2023  11:00

Proslavené sandwiche

Přijďte k nám ochutnat sandwiche z celého světa.

Philly Cheesesteak

Bageta s kachním prsem, sriracha majonézou, kedlubnou, koriandrem a restovanou cibulkou

Hot dog s trhaným maletickým hovězím masem, zauzenou majonézou, nakládanou cibulkou, zeleninou a cheddarem


Číst více
7.4. – 8.4.2023  

Velký pátek a Bílá sobota v Chapelle

Jako tradičně pro vás připravujeme speciality spojené s velikonočními svátky.

Číst více
9.3.–27.4.2023  

Maletické čtvrtky – ukázky nevšedních úprav hovězího masa

Čtvrtky u nás jsou nově ve znamení hovězího masa v nevšedních či zapomenutých úpravách.

Přesné termíny budou upřesněny.

Číst více
30.3.2023  18:00

Degustační večer aneb Vítání jara s Králem vín

Degustační večer plný skvělého jídla s možností párování vín, která vám doporučí vinařský a gastronomický publicista Branko Černý. Rezervovat stůl je možné telefonicky na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz

Číst více
14.2.2023  17:00

SVATÝ VALENTÝN V CHAPELLE

Láska prý prochází žaludkem, a proto jsme si 14.2. na svatého Valentýna připravili slavnostní menu pro zamilované.

Číst více
19.1.2023  18:00

DEGUSTACE S CHUTÍ A VŮNÍ ITÁLIE

První degustací tohoto roku nás provede přední sommeliér Jiří Markuzzi, který svá vína doplní o vyprávění z prosluněných vinic italských regionů. Cena za osobu 2.499 Kč.

Číst více
31.12.2023  19:00

SILVESTR V CHAPELLE

Oslavte s námi příchod nového roku.

Rádi bychom vás pozvali na nezapomenutelný silvestrovský večer plný chutí a oslav v naší útulné restauraci. Jste z daleka? Nevadí, máme řešení - ubytování v našem hotelu s 15% slevou. K tomu welcome drink zdarma?

Vitello tonato s praženými kapary a grissiny

Mušle svatého Jakuba se zauzeným květákem a perníkem

Butter fish, vanilková kaše s jarní cibulkou

Rump steak s wasabi kaší a čočkou beluga

Sněhová sušenka se šlehaným mascarpone a jahodovým coulis

CENA SILVESTROVSKÉHO MENU 2 499,- Kč

Minimální počet je 20 hostů.

REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz

Těšíme se na skvělý večer!

Číst více
24.12.2022  11:00

VÁNOCE V CHAPELLE

Připravujeme pro vás vánoční menu plné tradičních i netradičních vánočních pokrmů.

27.11. – 23.12.2022  11:00

ADVENTNÍ SPECIALITY V CHAPELLE

Začátek adventu bude ve znamení tradičních specialit.

8.12.2022  19:00

TURNÉ KRÁLE VÍN – SNOUBENÍ POKRMŮ S NEJLEPŠÍMI VÍNY ČESKÉ REPUBLIKY

Řízená degustace 15 nejlepších vín z celé České republiky doplněné o naše degustační menu.

Máme tu čest představit vám v našem restaurantu 15 výherců prestižní soutěže Krále vín o nejlepší víno. A to bychom nebyli my, kdybychom k těm top vínům z celé České republiky nepřidali top degustační menu.

Číst více
27.10.2022  18:00

Hovězí speciality v Chapelle

27.10. v 18:00 vám nabídneme šesetichodové menu obsahující jen ty nejlahodnější kousky hovězího masa a jednu sladkou tečku! Rezervujte si svá místa na +420 606 040 045 nebo restaurant@chapelle.cz

Číst více
15.9.2022  19:00

SEVERSKÉ SPECIALITY V CHAPELLE

Fine dining s Ondřejem Landou a jeho netradičními úpravami

Vícechodové degustační menu zaměřené na netradiční úpravy vám uvaří šéfkuchař Ondřej Landa, vítěz Kuchaře roku 2011 a finalista nejprestižnější kuchařské soutěže Bocus d´Or. Nezapomeňte si včas rezervovat svá místa!

Číst více
7.8.2022  14:00

Grilování s Václavem Koptou

Přijďte si k nám posedět a užít si dobrého jídla! K poslechu vám zahraje Václav Kopta společně s naším kuchařem Ctiborem Ješinou alias DUO DEFIBRILÁTOR. 🙂

Číst více
19.6.2022  12:00–18:00

DRINK PINK ANEB RESTAURANT CHAPELLE V RŮŽOVÉM

Největší degustace růžových vín, sektů a frizzante v České republice! Grilování ryb a hovězího masa z Maletické farmy, neomezená degustace vín, frizzante a sektů! Vstupenky k zakoupení v Restaurantu Chapelle.

Číst více
  

Degustace australských vín

Dovolte nám pozvat vás na další z našich jedinečných degustací svého druhu, tentokrát ve společnosti australských vín, které nám představí Michael Fischer, exportní ředitel vinařství Calabria Family Wines.

Číst více
  

Malá Brazílie v Chapelle

Ochutnejte úpravu stařeného masa na 10 různých způsobů

Hovězí maso zraje za sucha až několik týdnů ve speciálních chladících boxech v určených podmínkách při stálé teplotě. Takto připravené, tzv. "stařené" maso se stává křehčím, měkčím a získává zcela vyjímečnou chuť! Přijďte ochutnat!

Číst více
16.4.–18.4.2022  

Velikonoční menu v Chapelle

Přijďte na naše velikonoční speciality, které si můžete vychutnat od bílé soboty 16.4. do velikonočního pondělí 18.4. 2022. Nezapomeňte si u nás rezervovat stůl. 🙂

Číst více
24.3.2022  18:00

Souboj kuchařů v Chapelle

Dovolte nám pozvat Vás na další z našich výjimečných večerů.

Tentokrát se můžete těšit na souboj kuchařů, který se odehraje 24.3. 2022 v 18:00 v Restaurantu Chapelle. V tomto souboji se "utká" náš šéfkuchař Roman Dolejš se známým českým šéfkuchařem Markem Raditschem!

Marka Raditsche určitě netřeba dlouze představovat, jako obávaný kat působil v TV show Masterchef. Tento známý šéfkuchař se v oboru gastronomie pohybuje už přes dvacet let. Za tuto dobu získal bohaté mezinárodní zkušenosti při spolupráci s mnoha špičkovými talenty ze zahraničí, mimo jiné i v restauracích ověnčených michelinskými hvězdami. Jeho gastronomii ochutnali např. Sean Connery, Bruce Willis, Brad Pitt, Angelina Jolie, Robert Redford, Matt Damon, Alain Delon a další.

Nenechte si ujít jejich souboj, o vítězi rozhodnete Vy!

Cena 2499 Kč obsahuje šestichodové menu, oba kuchyři předvedou svá menu o třech chodech.

Čekají Vás skvělé speciality našich mistrů šéfkuchařů, kvalitní sea food a na místě bude i sommeliér, který Vám doporučí vybraná vína perfektně ladící s jednotlivými jídly.

Číst více
4.4.2022 – 6.4.2022  15:00 – 18:00

Odpoledne s Romanem Dolejšem a jeho kuchyní

Náš restaurant nově nabízí odpolední sklenku vína s naším šéfkuchařem Romanem Dolejšem a jeho vyprávěním o vaření a specialitách!

V našem výkladu se dozvíte různé tipy a triky našeho šéfkuchaře a navíc budete moci veškeré uvařené jídlo ochutnat. Začínáme již na začátku ledna 2022. Přijďte se přiučit něčemu novému. 🙂

Na recepci hotelu U Kapličky můžete zakoupit i poukazy a naší školu vaření darovat svým blízkým. Cena 1499 Kč

Číst více
14.2.2022  11:00

Oslavte s námi svátek zamilovaných!

14.2. jsme si pro vás připravili opět něco speciálního... Naše skvělé menu vytvořené pro tuto příležitost! Rezervujte si u nás stůl včas a vychutnejte si se svou polovičkou naše menu s víny, která skvěle doplní jednotlivé chody.

Číst více
10.2.2022  18:00

Degustace francouzských vín v Chapelle

Nenechte si ujít další z našich jedinečných degustací, tentokrát z francouzské vinařské oblasti Pomerol.

Číst více
7.1.2022  19:00

Zimní degustace italských vín

Přijměte naše pozvání na jedinečnou řízenou degustaci svého druhu pod taktovkou someliéra Jiřího Markuzzi, který se úzce specializuje na italská vína díky spolupráci s předními italskými vinaři.

Ke špičkovým vínům nabídneme speciality naší kuchyně, které skvěle doplní vybraná vína.

Cena degustace 2900 Kč.

Číst více
28.11.–31.12.2021  

Advent v Chapelle

Celý advent pro vás nabízíme tradiční vánoční dobroty, přijďte ochutnat naše cukroví nebo se zahřát našimi vánočními nápoji...

Číst více
24.12.2021–1.1.2022  

Vánoce a Nový rok

Jako novinku jsme si pro vás připravili vánoční a novoroční menu, nezapomeňte si rezervovat včas svůj stůl!

Číst více
Beaujolais
18.11. – 21.11.2021  

Vítání Beaujolais

Oslavte s námi francouzský svátek ochutnávání mladého vína

Beaujolais
Číst více
Svatomartinská husa
11.11. – 14.11.2021  

Svatomartinská husa

Přijďte si vychutnat svatomartinské menu v naší nové restauraci Chapelle. Možnost vyzvednutí i rozvozu po Písku zdarma.

Svatomartinská husa
Číst více