ČTVRTEK (21.11.2024)

SPECIÁLNÍ NABÍDKA – VÍTÁNÍ BEAUJOLAIS

Terina z divočáka
190,– Kč

Kohout na červeném víně, bramborová kaše
320,– Kč

Víno: Beaujolais nouveau
0,15 l – 105,- Kč / 0,75 l – 499,- Kč


POLEDNÍ MENU

Rybí polévka s krutonky na másle a fenyklem
89,– Kč

TIP ŠÉFKUCHAŘE: Pho Bo s maletickým hovězím masem
199,– Kč

Hovězí po burgundsku s bramborovou kaší
219,– Kč

Hovězí na česneku se špenátem a bramborovým knedlíkem
209,– Kč

Steak z krkovice s teplým salátem z kořenové zeleniny, demi glace
189,– Kč

Salát z červené čočky s granátovým jablkem, medem, koriandrem a pěnou z kozího sýru
229,– Kč